De verhalen

Hier vindt u korte samenvattingen van de samenwerkingen tussen hoteliers en Hotelsterren en hun ervaring. Ook uw verhaal delen? Dat kan! Mail ons op info@hotelsterren.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Hotel Finn

3 sterren superior

Bij Hotel Finn Almere komen we altijd graag op bezoek. Het hotel heeft een onmiskenbare flair voor gastvrijheid, met een focus op detail en een passie voor het creëren van een onvergetelijke ervaring voor hun gasten.

Wij zijn verheugd over onze succesvolle samenwerking met Hotelsterren. Als klein Hotel streven we ernaar om gezamenlijke doelen te bereiken,  Hotelsterren is altijd benaderbaar en bereid om te ondersteunen en te adviseren. Hun betrokkenheid, eerlijkheid en toewijding aan kwaliteit en service zijn duidelijk zichtbaar. We waarderen onze samenwerking kijken uit naar een succesvolle langere samenwerking in de toekomst!”
Rick Ruys – Manager Hotel Finn

Hotel Finn is een gezellig 3-sterren superieur hotel met 28 kamers. Uiteraard van alle gemakken voorzien. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van station Almere en Amsterdam ligt op 20 minuten met de trein. Om de hoek kunt u heerlijk winkelen en uitgaan.

 

Hotel Bazar

2 sterren superior

Hotel Bazar is één van de meest bijzondere hotels van Rotterdam. Het hotel ligt in het centrum van Rotterdam en is mede door haar unieke karakter uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleine groepen bezoekers van één van de vele culturele festivals die de stad rijk is. Uiteraard zijn ook individuele reizigers meer dan welkom om de sfeer te komen proeven.

Hotel Hyatt

4 sterren superior

Bij Hyatt Place Amsterdam Airport kun je genieten van comfort en gemak. Plus, je zult midden in het hart van de Amsterdamse metropool en in de buurt van Amsterdam Schiphol Luchthaven liggen. Een hotel met een hoog serviceniveau en gastvrijheid. Voor zakelijke gasten is dit een perfecte locatie om klanten te ontmoeten die aankomen op Schiphol.